Ar važinėjate "Zuikiu" autobusais ir troleibusais? |
Malonu sulaukti Svečių ( Prisijungti | Registruotis )
![]() ![]() |
Ar važinėjate "Zuikiu" autobusais ir troleibusais? |
May 3 2007, 05:31 PM
Pranešimas
|
|
![]() Dievas Grupė: Nariai Pranešimai: 3,774 Užsiregistravo: 23-December 06 Miestas: Londonas |
Turiu mėnesinį ;D
Eikit jūs...Bliam išvis pabandyk be bilieto nuvažiuot-neįmanoma..Na įmanoma, bet labai rizikinga.. -------------------- Nedraugiška
|
|
|
|
May 3 2007, 06:59 PM
Pranešimas
|
|
![]() Forumo senbuvis Grupė: Moderatorius Vardas: Elvis Pranešimai: 966 Užsiregistravo: 30-March 07 Miestas: Akmenė, Šiauliai |
Paskutiniu metu su autobusu i šulę nebevažiuoju happy
-------------------- |
|
|
|
May 3 2007, 07:04 PM
Pranešimas
|
|
|
Dalyvis Grupė: Nariai Pranešimai: 52 Užsiregistravo: 21-April 07 |
Kartais.
|
|
|
|
May 3 2007, 07:08 PM
Pranešimas
|
|
|
Forumo senbuvis Grupė: V.I.P. Pranešimai: 1,458 Užsiregistravo: 23-December 06 Miestas: Kaunas |
ai db tenka kiekviena diena beveik vazinetis su autu..
-------------------- ![]() |
|
|
|
May 4 2007, 05:57 PM
Pranešimas
|
|
![]() Dievas Grupė: Vyr. Administratorius Vardas: Egidijus Pranešimai: 6,836 Užsiregistravo: 24-May 06 Miestas: Vilnius |
Bet zuikiu daug linksmiau
-------------------- Išlaikom linija su ženklu - Mes visi išvien !
|
|
|
|
May 4 2007, 07:38 PM
Pranešimas
|
|
|
Dievas Grupė: Draugai Vardas: Eglė Pranešimai: 5,104 Užsiregistravo: 27-May 06 Miestas: Klp |
ne...aš tokio dalyko nemėgstu iš tiesų...tas nervas...Ir kai pas mus tas autobusiukas kai paprasta mikriuškė atrodo tai tikrai sunkiai pamatysi ;D O kai atsibundi būna per vėlu xD
-------------------- ![]() keep in mind, we're under the same sky and the nights as empty for you as for me.. |
|
|
|
May 5 2007, 06:58 AM
Pranešimas
|
|
|
Naujokas Grupė: Nariai Pranešimai: 14 Užsiregistravo: 30-April 07 |
tenka pavazuot kai vazuoju taip kontroles ir nebuna punka
|
|
|
|
May 5 2007, 12:32 PM
Pranešimas
|
|
![]() Forumo senbuvis Grupė: Nariai Pranešimai: 881 Užsiregistravo: 2-December 06 Miestas: Vilnius |
Turiu nuolatinį.
-------------------- Kritimas skirtas ne tam, kad nudribtum ir gulėtum, o kad mokėtum vėl atsistot ant kojų.
In my world, everyone is a pony and they all eat rainbows and poop butterflies. |
|
|
|
Jun 19 2007, 09:52 PM
Pranešimas
|
|
![]() Dalyvis Grupė: Nariai Pranešimai: 67 Užsiregistravo: 20-July 06 Miestas: Vilnius |
Blia,sian vos neprigavo. Varom su draugais truliku i centra,o sedejom kaip tik ziuredami i gala. Tai vienas draugas netycia atsisuko ir pamate raudona busiuka. staigiai sushaukem visiems" kontrole" nubegom i prieki pirkt taloneliu ir spejom. wat. Kaip manote,vilniuj,kur dazniausiai jie stovi?
-------------------- :::Rytojui reikia nedaug...:::
|
|
|
|
Jun 19 2007, 09:58 PM
Pranešimas
|
|
|
Dievas Grupė: Draugai Vardas: Eglė Pranešimai: 5,104 Užsiregistravo: 27-May 06 Miestas: Klp |
O man visada kai su broliu kur važiuoju 15 autiku visada įlipa...net vieną kartą į tą patį autiką du kartus xDD~ bet pastebėjau, kad autikų vairuotojai nagli pasidarė...baltų centų nepriima jau xD Man taip išėjo, kad turėjau 20 cnt baltais ir tik taip, nes su 50 lt irgi nekas... Tai nueinu...duodu...jis toks pasižiūri...aš sakau, čia lygiai... xDD jis anea? ir duoda man atgal į ranką...sako aš tave nemokamai pavešiu xDD tai sako jei kontrolė bus įspėsiu... Tai prieš man išlipant jis toks kontrolė kontrolė xDD
-------------------- ![]() keep in mind, we're under the same sky and the nights as empty for you as for me.. |
|
|
|
Jun 19 2007, 10:55 PM
Pranešimas
|
|
![]() Dažnas dalyvis Grupė: Nariai Pranešimai: 199 Užsiregistravo: 18-June 07 Miestas: Vilnius |
4 Variantas. Manimi pasirūpina, todėl turiu tą papierą happy
-------------------- * - šiknaskylė
|
|
|
|
Jun 20 2007, 10:51 PM
Pranešimas
|
|
![]() Dalyvis Grupė: Nariai Pranešimai: 67 Užsiregistravo: 20-July 06 Miestas: Vilnius |
malvina,shmaikshtus vairuotojas papuole! lol lol
|
|
|
|
Jun 21 2007, 04:49 PM
Pranešimas
|
|
|
Starplash tai aš pati juokiaus... xD~ kai su draugu centus skaičiavau tai jis prikolinos tipo nepriims...tai taip ir buvo...paskui pasiskundžiau tai sako tipo kabina xDD~
|
|
|
Jun 21 2007, 06:04 PM
Pranešimas
|
|
Na ziurek neuzkibk ant kokio vairuotojo,nes esu girdejes kad vairuotojai,kurie ilga laika prasedi,daug kurie hemaroju turi..
|
|
|
|
Jun 21 2007, 06:21 PM
Pranešimas
|
|
|
Tai aš ir neužkibau ant vairuotojo happy Nors su vairuotojais tai keistos istorijos pas mane :| baisu kartais prisimint :| Niu iš kur tokios žinios? ;D~
|
|
|
Jun 22 2007, 11:07 AM
Pranešimas
|
|
|
Forumo senbuvis Grupė: Nariai Pranešimai: 1,266 Užsiregistravo: 25-May 06 |
vaziuojant viena karta i darba buvo istorija
ilipo du jaunuoliai (15-16 metu), po poros stoteliu ilipa kontrole, prieina prie ju, o tie jiems angliskai What do you want? ir visa laika su jais kalbejo angliskai. as pradejau juoktis, tai jie man "Jus mokat angliskai?" Sakau "Taip". tai tipo vertejauk. na verciu as jiems, jie duoda pinigus kontrolieriui, tas nuperka jam bilietus ir dar sako jus jiems paaiskinkit, kaip kas cia. o paskui paaiskejo, kad vienas is tu bernu buvo lietuvis -------------------- slepiuosi po egliukse nicku ;)
|
|
|
|
Aug 8 2007, 09:26 AM
Pranešimas
|
|
|
Dalyvis Grupė: Nariai Pranešimai: 83 Užsiregistravo: 7-August 07 Miestas: vln |
Talonėlių - pilna tašė.
Nemušu niekada. Nes visą laik paleidžia. Iki 16 metų nk juk ir negali padaryt. Atrodo. |
|
|
|
Aug 8 2007, 05:04 PM
Pranešimas
|
|
|
Blah...Kiek žinau, ten įsodina į mielą autobusiuką nuvažiuoji ir tu pats arba atvažiavę tėvai parašo kažkokį laišką ar poemą ir tave paleidžia...Bet būni patekęs į tas vadinamas ataskaitas ir tavo mokykla informuojama ir žodžiu...;]Neįdomu...;]
|
|
|
Aug 8 2007, 05:29 PM
Pranešimas
|
|
![]() Dievas Grupė: Vyr. Administratorius Vardas: Egidijus Pranešimai: 6,836 Užsiregistravo: 24-May 06 Miestas: Vilnius |
Kazko pastebejau Klaipedoje ypac aktyvus zuikiu gaudymas, ko nepasakyciau apie kitus miestus
-------------------- Išlaikom linija su ženklu - Mes visi išvien !
|
|
|
|
Aug 8 2007, 07:12 PM
Pranešimas
|
|
|
Dažnas dalyvis Grupė: Nariai Pranešimai: 183 Užsiregistravo: 16-February 07 Miestas: vieta jūsų reklamai |
Aš - amžinas zuikutis. :happy:
|
|
|
|
![]() ![]() |
| WAP (žemesnės kokybės versija) | Dabar yra: 9th February 2010 - 02:36 AM |